Politika

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol’un “Tokat’ta destanlar yazdık” sözlerine destek verdi.

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol’un “Tokat’ta destanlar yazdık” sözlerine destek verdi.
07-02-2013 10:06

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol’un “Tokat’ta destanlar yazdık” sözlerine destek verdi.

 

 

Partisinin İl Genel Meclisi Şubat ayı grup toplantısına katılan Başkan  Eroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol’un geçen hafta gazetecilere yapmış olduğu, “Tokat’ta destan yazıyoruz” sözlerine tam destek verdi.

 Başkan Eroğlu, “Köylerimizde her bir karışında inanın bizim hizmetlerimiz, eserlerimiz var. Bunu gittiğimizdeadaki vatandaşların bizlere bakışlarından, gözlerindeki ışıktan anlıyoruz. Hep ‘Allah razı olsun’ diyorlar. ‘İyi ki AK Parti var’ diyorlar, ‘iyi ki sizler ve Başbakan bu ülkede var ve bu hizmetler geldi’ diyorlar. Tabi bizlerde onların bu güzel sözlerini duyduğumuzda yapmış olduğumuz işinde vatandaş nezdinde karşılık bulduğunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bundan dolayı il genel meclisinde ki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bizler köy köy geziyoruz. Gidiyoruz vatandaşın yanındayız, köylülerin sorunlarını bire bir dinliyoruz. Onlarla devamlı iç içeyiz. İnşallah böyle de devam edecek ve hizmetler bu şekilde sürecek. Bizler yine köylerimizi yaşanabilir bir hale getirmenin mücadelesi içerisinde olacağız” dedi.

 

Konuşmasında, “Bu yıl inşallah parke yılı olacak” diyen Başkan Eroğlu, şöyle konuştu: “Şu ana kadar yapılan köylerdeki parke kadar biz bu sene Tokat’ımızın köylerinde parke yapacağız. Hedefimiz 160–170 tane köyü parke ile tanıştırmak. Şu ana kadar 200’e yakın köyümüzde parke ile vatandaşımız buluştu. Biz bu yılda da en az buna yakın bir parkeyi inşallah köydeki insanlarımızın hizmetlerine sunacağız. Hedefimiz 500 bin metre kare parkeyi köylerimizle buluşturmak ve köylerimizi tozundan, çamurundan onları kurtarıp güzel bir çevre oluşturmak istiyoruz. Bu konuda arkadaşlarımız gerekli tespitleri yaptı. Hangi köylerde ne kadar parke yapılacağı bizim programlarımızda mevcut. Tokat merkez ölçeğinde 30-35 arasında bir köyde parke yapılmış olacak. Şu ana kadar 20-25 köyde yapıldığını düşündüğümüzde Tokat merkez olarak söylüyorum, hemen hemen 60’a yakın köyde parke olmuş ve yapılmış olacak” Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER